Wednesday 31 May 2017

ZUID55

A special request from a new and trendy restaurant in Bruges.










A couple of weeks ago a new restaurant called ‘Zuid55’ asked me if I wanted to make the covers for their wine list. This is a nice commission!

The red leather matches perfectly with the warm interior of the restaurant. The personalized stamp with their logo is the finishing touch.

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van restaurant 'Zuid55' met de vraag of ik kaften wou maken voor hun wijnkaart. Blijkbaar waren ze al in het buitenland opzoek geweest naar iemand die dit wou maken, maar nergens gevonden. Soms moeten ze het niet te ver zoeken. Ik vond dit eigenlijk wel een hele leuke opdracht.

Ze hebben voor de kaften het rode leder gekozen omdat dit heel mooi past in het warme interieur van het restaurant met bruin/zwarte en rode tinten. Voor de kaften werd een gepersonaliseerde stempel gemaakt met hun logo. De stempel zorgt voor de finishing touch en geeft net dat extraatje.

Zuid55 is a trendy restaurant on the outskirts of Bruges (no parking problems!) They serve seasonal dishes and put some special wines from France, Spain and Portugal on their list and it reflects the previous live of the owner. He lived abroad the past 22 years.

Good food, good wine, nice interior and custom made wine list covers, all the ingredients for a great restaurant!! I wish them all the best!!!

Zuid55 is een hip en trendy restaurant aan de rand van Brugge, met andere woorden geen parkeerproblemen. Ze serveren lekkere seizoensgebonden gerechten en hebben bijzondere aandacht aan hun wijnen geschonken. Op hun lijst staan wijnen van Frankrijk, Spanje en Portugal en weerspiegelen het vorige leven van de eigenaar, die vele jaren in het buitenland woonde.

Het restaurant opende een paar weken geleden zijn deuren en is echt de moeite waard om eens te passeren. Het interieur is zeer aangenaam en ruim, bij mooi weer kan je ook op het zonnige terras vertoeven. Alle ingredienten voor een zeer goed restaurant zijn aanwezig, goed eten, goeie wijn, zeer mooi interieur en de opmaat gemaakt kaften voor de wijnkaarten! Ik wens ze alvast het allerbeste!!

Zuid55: Sint-Pieterszuidstraat 55, 8000 Brugge

Lees ook de recensie die Brugse Vertellementjes schreef over het restaurant

2 comments:

  1. They look beautiful Dominique! Congratulations on such a lovely commission.

    ReplyDelete
  2. Thank you Michele! It was a very nice commission and I'm really pleased with the result

    ReplyDelete