Tuesday, 8 October 2013

BUREN BIJ KUNSTENAARS 2013

Me and many other designers, artists, craftsmen will open our doors during 'buren bij kunstenaars', from Friday 18th until Sunday 20th October.
The doors of my studio will be open on Saterday 19th and Sunday 20th, 13h30 - 18h.
Everyone is welcome!
Voor de 10de maal al organiseert de Provincie West-Vlaanderen ‘buren bij kunstenaars’. Tijdens deze jubileumeditie openen meer dan 1680 ateliers gedurende het weekend van 18, 19 en 20 oktober de deuren van hun atelier.

Amateurs, maar ook heel wat professionelen vanuit verschillende disciplines (grafiek, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, videokunst, kunstambachten, installatie, multimedia enz.) participeren aan het project. Het project loopt gelijktijdig in Noord-Frankrijk in het D├ępartement du Nord en het D├ępartement Pas-de-Calais.

Ik nodig jullie alvast van harte uit in het lederatelier op zaterdag 19 en zondag 20 oktober. Een deel van de collectie ‘ROOD’ zal te zien zijn in het atelier, alsook het nieuwe kleur bruin leder.

Vanaf buren bij kunstenaars kunnen de agenda's 2014 besteld worden. Deze stijlvolle agenda's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren leder en kunnen gepersonaliseerd worden. Ik kan je al meegeven dat ze er nog mooier zullen uitzien. Momenteel volg ik een cursus creatief boekbinden bij Tine Noreille en het ziet er alvast veelbelovend uit. Binnenkort meer beeldmateriaal hierover, hier alvast een voorsmaakje.

Iedereen is alvast hartelijk welkom tijdens de open atelier dagen!

Meer info over het evenement vind je op de website van Buren bij kunstenaars.

2 comments:

  1. Veel succes de komende dagen.
    Je agenda's zijn supermooi en stijlvol!

    ReplyDelete
  2. Dank je wel Marleen!
    Jouw werk mag ook gezien worden!

    ReplyDelete